Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

Nieuwe website: Dieren Digitaal

Dierendigitaal_klein

Op dinsdag 6 oktober was de officiële lancering van ‘Dieren Digitaal’.

Deze website ontsluit een uniek archief waarin de verbeelding van het dier in onderwijs en wetenschap in volle omvang wordt belicht. Tienduizenden pagina’s tekst, foto’s, films, onderwijsplaten en gedigitaliseerde objecten zijn nu via deze website voor iedereen toegankelijk.

De website is ontstaan uit een samenwerkingsverband van de Universiteitsbibliotheek Utrecht, de faculteit Diergeneeskunde en het Universiteitsmuseum Utrecht. Het project is gerealiseerd met financiële steun van het ministerie van OCW in het kader van de regeling Digitaliseren met Beleid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *