Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

Wat moeten we met iPads?

Op de website staat nu een pagina “Tablets en e-readers: tips & apps”.  De pagina is gemaakt in het kader van het project van Bianca,  Huib en Jeroen “Wetenschappelijke informatievoorziening via iPads, kan het?”,  maar heeft natuurlijk een bredere functie. Iedereen die een tablet computer (iPad of andere) wil inzetten voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek kan er wat aan hebben. Het is nog maar een eerste proeve en suggesties voor verbetering/aanvulling zijn zeer welkom. Ook komen we graag in contact met tabletgebruikers onder de studenten en wetenschappers die praktijkinzichten over specifieke apps met ons willen delen. Zegt het voort….

Jeroen,  @jeroenbosman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.