Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

E-marketing evenement 15&16 juni 2011

In het IAM programma  verschillende hot topics op het gebied van online marketing zoals: performance based marketing, social media, webdesign for conversion, email marketing, online advertising, analytics en online video & advertising.

Een reactie to “E-marketing evenement 15&16 juni 2011”

  1. anjabas

    @doornzvrln ik weet even niet meer wie onder deze schuilnaam schrijft. Vind je de combinatie “marketing en social media” ook zo interessant? Zie de presentaties van het congres waar ik nog een verslag van tegoeg heb: Digitaal willen we allemaal. Gratis en voor niets en wanneer je zelf tijd hebt duiken in de wereld van KLM, HEMA, Monsterboard e.a. http://www.digitaalwillenweallemaal.nl/inschrijven.asp

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *