Library Blog

Blog

LOOWI-bijeenkomst 11 mei a.s.

A.s. vrijdag (11 mei) is er weer een bijeenkomst van het LOOWI (Landelijk Overleg Onderwijs Wetenschappelijke Informatie), ditmaal bij de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Deze bijeenkomsten zijn altijd een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te krijgen bij een andere instelling én een goed platform om onderling ervaringen uit te wisselen. Namens de UB zal Cora deze keer deelnemen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kan elke instelling op de wiki van het LOOWI informatie plaatsen over nieuwe ontwikkelingen in het informatievaardigheden-onderwijs.  Zo is de informatie voor iedereen beschikbaar, ook na afloop van de bijeenkomst. Tijdens de vergadering kunnen vragen worden gesteld en kan e.e.a. nader toegelicht worden.

Twee oproepjes:

  1. Op de LOOWI-wiki heeft Kees Hopstaken voor de UB al een stukje geplaatst over LibGuides. Als er nog andere leuke ontwikkelingen zijn om te melden, kun je dat doorgeven aan bv. Kees of Bianca, dan zullen we het toevoegen
  2. Voor wie interesse heeft: lees de wiki-bijdragen eens door, zo krijg je een goed beeld van waar andere instellingen op dit moment mee bezig zijn!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *