Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

And the nominees are…

Op 26 oktober vindt, zoals jullie inmiddels weten, het symposium Visibility: building online scholarly presence plaats. In het kader van dit symposium vindt er ook een verkiezing plaats! We gaan op zoek naar de Utrechtse wetenschapper die het best online zichtbaar is. Doen jullie mee? Ga naar http://www.surveymonkey.com/s/visibility2012 en vul het formuliertje in. Als je de link door wilt sturen aan andere UU-ers, ook mooi. Je kunt tot 12 oktober 12 uur nomineren, en op 16 oktober buigt vervolgens de vakkundige jury (Inge Loes ten Kate- de dame van de Marslander!, Melanie Peters, Ries Agterberg en Dorinne Raaimakers) zich vervolgens over de longlist.

Aanstaande vrijdag verschijnt ook een artikel in de DUB over het symposium en deze verkiezing.

2 reacties to “And the nominees are…”

    • Dafne Jansen

      Zodra het achtergrondartikel in de DUB staat, start de ‘grote’ campagne! Hulp bij verspreiding zeer welkom natuurlijk.

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *