Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

UBUSmart: alle argumenten voor én tegen

Het zal niemand ontgaan zijn: de nieuwe mobiele site staat op het punt om live te gaan. Zonder grote rampspoed zal morgen (woensdag 21 november) de nieuwe site voor al onze gebruikers beschikbaar komen. Op verschillende manieren is daar ondertussen aandacht aan besteed – zie bijvoorbeeld de berichten over UBUSmart op dit blog.

In de informatie- en discussiebijeenkomst van vorige week is ook aandacht besteed aan de nieuwe mobiele site, maar op een wat andere manier: in een klassieke Lagerhuis-opstelling is gloedvol gedebatteerd over een aantal boude stellingen over smartphones en mobiele websites.

Huib beargumenteert

Zo konden we Huib bijvoorbeeld gepassioneerd horen beargumenteren dat een mobiele site niet innovatief zou zijn. De foto is enigszins onscherp (vanzelfsprekend genomen met een smartphone), maar de lachende gezichten op de achtergrond geven al wat weg van de aard van Huibs argumenten. En of de jury – in de persoon van een (soms onnavolgbare) Stéphanie – overtuigd was…

Al met al was het een enerverende bijeenkomst met een vorm die, getuige de enthousiaste reacties, zeker voor herhaling vatbaar is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *