Library Blog

Blog

LOOWI – nieuwe ontwikkelingen informatievaardigheden-onderwijs?

A.s. vrijdag vindt in Leiden de halfjaarlijkse vergadering van het LOOWI (Landelijk Overleg Onderwijs Wetenschappelijke Informatie) plaats.

Wat is het LOOWI?

‘Het LOOWI is een werkgroep van de afdeling Wetenschappelijke bibliotheken van de NVB. Het voornaamste doel van het overleg is het onderlinge uitwisselen van ervaringen met het ontwikkelen en verzorgen van de instructies. Daartoe komt de groep gemiddeld twee per jaar bijeen, over het algemeen bij een van de instellingen, waarbij de daar ontwikkelde instructie bijzondere aandacht krijgt.”
bron:  website  LOOWI

Namens de UU nemen Kees Hopstaken, Oana Draghici en Bianca Kramer deel aan dit overleg. Uiteraard doen we verslag via dit I&M-blog!

Vraag aan jullie voorafgaand aan de bijeenkomst: zijn er nog nieuwe ontwikkelingen, met name op het gebied van informatievaardigheden-onderwijs, die we namens de UU kunnen melden? We vermelden sowieso het onderdeel Kennis op Peil van het project Partner in Science, maar misschien zijn er ook binnen de verschillende teams nog leuke nieuwe ontwikkelingen?

Laat het weten aan Oana of Bianca!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *