Library Blog

Blog

E-mail attendering

In de rechterzijbalk van dit blog stond bovenin altijd al de mogelijkheid om je via e-mail te laten attenderen op nieuwe blogberichten. Hiervoor maakten we gebruik van een externe partij, FeedBurner (inmiddels opgekocht door Google). Helaas werd werd de titel van het blogbericht nooit weergegeven in het onderwerp van de e-mail.

Inmiddels heeft WordPress zelf een ingebouwde optie om je via e-mail te laten attenderen, waarbij je wel direct de titel van het blogbericht te zien krijgt in de onderwerpsregel van de e-mail.

Om deze reden (met dank aan Volkert voor de attendering!) hebben we het oude e-mail icoontje in de rechterzijbalk vervangen door een nieuwe knop, gekoppeld aan de WordPress-functionaliteit.

Wat betekent dit voor de mensen die al e-mail attenderingen ontvangen? Achter de schermen zullen we zorgen dat zij automatisch omgezet worden naar de nieuwe functionaliteit. Mogelijk resulteert dat eenmalig in één of meerdere e-mailtjes van FeedBurner/Google en/of WordPress.

Overigens is het natuurlijk ook altijd mogelijk om gebruik te maken van de RSS-attendering op het blog (zie hiervoor het knopje ‘Berichten RSS’ in de bovenbalk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *