Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

EBL, Patron Driven Acquisition en Dewey

Vorige week hebben we instructies gegeven over het bestellen van e-books bij EBL. De handleiding is ook te vinden op ons Intranet (bij de handleidingen :-)). Op alle vragen die zijn gesteld, over de downloadtermijn, beleid ten aanzien van gedrukte en electronische boeken, het puntensysteem etc. zullen we snel een antwoord zoeken.

Ondertussen in de Scholarly Kitchen heeft Rick Anderson een FAQ gepubliceerd over Patron Driven Acquisition. Later dit jaar willen wij ook proef gaan draaien met PDA bij EBL.

En op verzoek van de werkgroep gang van het e-book bekijkt Eric Sieverts of we de Dewey-codes die worden meegeleverd bij e-books uit de grote pakketten kunnen gebruiken om automatisch onze vakgebieden toe te kennen aan afzonderlijke titels. Ik wacht in spanning af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *