Logo Universiteit Utrecht

Library Blog

Blog

RefWorks 2.0 interface beschibaar, overstap per 2012

Op dit moment gebruikt de UU de zogenaamde classic interface van RefWorks. Sinds 17 juli kan men echter ook werken in de nieuwe RefWorks 2.0 interface. De interface wijkt sterk af, maar de functionaliteit is vooralsnog vrijwel gelijk. Enkele onderdelen (Write-n-Cite en RefGrab-It) komen pas in het najaar in de nieuwe skin beschikbaar.

Op 29 oktober 2011 wordt RefWorks 2.0 de default interface. Tot en met 31 december 2011 kan men nog wel kiezen om toch de Classic interface te gebruiken, maar vanaf 2012 is RefWorks 2.0 voor iedereen de enige beschikbare interface.

RefWorks heeft materiaal gemaakt om de overgang te versoepelen

RefWorks 2.0 Quick Start Guide
Demo van de nieuwe interface
Tutorials (‘fundamentals en ‘advaced features’)
Gratis live webinars (opgenomen webinars zijn ook beschikbaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *